ZWARE OMSTANDIGHEDEN TIJDENS SPAANSE SUPERSPORT RACE IN VALENCIA

Sander Kroeze kende een zwaar weekend in het Spaanse Supersport kampioenschap op het Ricardo Tormo Circuit in Valencia. Het lukte de 17-jarige niet om het juiste gevoel te vinden op de Yamaha R6 van Andotrans Team Torrentó. In de race finishte Sander op een vijftiende plaats. 

Het was enorm warm afgelopen weekend op het Ricardo Tormo Circuit Valencia, waar Sander Kroeze met Andotrans Team Torrentó reed voor het Spaanse Supersport kampioenschap. Sander begon goed in de eerste training, maar miste vervolgens het juist gevoel aan de voorkant van de Yamaha R6. Samen met het team werd er hard gewerkt om te zoeken naar een verbetering. Sander kwalificeerde zich als negentiende voor de wedstrijd, maar in de warm up voelde de motor duidelijk als iets beter aan. Voor de race deed het team nog een aanpassing, maar dit pakte in de wedstrijd niet goed uit. Sander kwam in de race als vijftiende over de eindstreep.

Sander Kroeze: ‘Het was een heel moeilijk weekend voor mij en het team in Valencia. Ik had ik alle sessies niet het juiste gevoel met de motor op dit circuit. Maar we zullen hard blijven om in de volgende race wel onze potentie te tonen. Nu gaan we ons weer opmaken voor een race in de IDM Supersport klasse, die eind juli (26 t/m 28 juli) wordt verreden op het circuit van Schleiz.’

Deel dit bericht

Scroll naar boven